October 15, 2009

Teatro del Sale~ Fabio Picchi's spectacular Theatre of the Salt. Florence, Italy

MERCOLEDI' 14

EVENTO STRAORDINARIO
FRANCO DI MARE E FABIO PICCHI
PRESENTANO

Luciano Casini

DALL'ISOLA D'ELBA

UNA SERATA DEDICATA ALLA
CUCINA DEL GRANDISSIMO CUOCO CAPOLIVERESE.
CUCINERA' PER NOI:

ACCIUGHE SCAPATE CON AGLIO E POMODORO
BOGA E MURENE CON L'AGLIATA
TONNINA CON I POMODORI E CIPOLLE FRESCHE
SPAGHETTI CON L'OGLIERE
CASERECCIE COL SUGO DI LECCIA
O PASTA COI FAVOLLI
MINESTRA DI POLPO
SPAGHETTI ALLA SESSUALE
PALAMITA COI PISELLI CIPOLLOTTI E ROSMARINO
LECCIA PRIMAVERA CON FINOCCHI E POMODORINI
CORATELLA ALLA LUCIANO
SCHIACCIA BRIACA ALL'ELBANA

Last night was stupendous. Two of my favorite chef's collaborating on 'un cansone d'amore' per il mare. A love song to the sea. Fabio Picchi of Cibreo and Teatro del Sale, invited Luciano Casini, one of his mentor's from the island of Elba off the Tuscan coast, to prepare a seafaring feast.

Fabio's Teatro, is one of the most spectacular culinary and creative stages on earth. Don't miss it!

No comments: